Vind een Mercure-hotel > Onze Mercure-hotels > Hotel Europa > Hotel Frankrijk > Hotel Elzas > Hotel Straatsburg

Hotels Straatsburg

Straatsburg is de hoofdstad van de Franse regio Elzas en biedt onderdak aan het Europees Parlement. Straatsburg is een beduidend economisch en politiek centrum en een belangrijke bestemming voor zakelijk toerisme en bedrijfsreizen. De Mercure hotels in Straatsburg zijn gunstig gelegen en bieden compleet uitgeruste vergaderzalen en meetingfaciliteiten. Ze liggen ook dicht bij bezienswaardigheden als de Grande Île (het historische centrum van Straatsburg) en de mooie wijk Petite France.

Bent u een zakenreis , een culturele reis of een ontspanningsweekend van plan? Boek uw verblijf in een van de 6 Mercure hotels in en rond Straatsburg met gegarandeerd de beste prijzen.Het hotel verwelkomt u graag in de Europese en Elzasser hoofdstad voor een ontspannen vakantie of ... (voor meer informatie)
Binnen 10 minuten bereikt u met de tram de Europese instellingen of het congrescentrum. De kamers ... (voor meer informatie)
Dit hotel bevindt zich op enkele minuten van het centrum van Straatsburg en biedt u mooie, ... (voor meer informatie)
In een setting die teruggaat tot 1528, combineert dit viersterrenhotel elegant de charme van weleer ... (voor meer informatie)
De loungebar staat tot uw beschikking om vrienden of collega's te ontmoeten. Ontspan in ons ... (voor meer informatie)
Geniet op koude winteravonden van de ontspannen, gastvrije sfeer rond het haardvuur en op ... (voor meer informatie)
Het viersterrenhotel Mercure Offenburg ligt centraal en vlakbij het expocenter en het stadhuis. De ... (voor meer informatie)

Onze andere bestemmingen : Elzas
Strasbourg Strasbourg Estrasburgo Straßburg Strasburgo Estrasburgo Estrasburgo Strasburg